Един от най-популярните музикални формати  у нас  Гласът на България

...
Един от най-популярните музикални формати  у нас  Гласът на България
Коментари Харесай

Започват кастингите за новия сезон на „Гласът на България”

Един от най-популярните музикални формати  у нас  „ Гласът на България ” започва кастинги в огромните български градове, с цел да открие новите вокални гении. За присъединяване към този момент са се записали хиляди почитатели на шоуто, оповестяват от bTV. Търсенето на неповторими по рода си гласове продължава с кастинги по места в най-големите градове на България, където претендентите ще бъдат прослушвани от музикални педагози и продуцентския екип на предаването.

София ще открие и закрие серията от кастинги, като прослушванията в столицата са избрани за 3, 4 и 11 ноември в " Студио 5 ", НДК, вх. А3 . Екипът на „ Гласът на България ” ще търси неповторими гласове във Варна и Бургас на 6 ноември в хотел „ Аква ” в съответния град. За 8 ноември са планувани предварителните кастинги в Пловдив и Велико Търново , които ще се проведат както следва в „ Дом на културата Борис Христов ” и хотел „ Меридиан Болярски ". Началният час за всички прослушвания е 9.00 ч. Подробна информация за датите и местата са оповестени на формалния уебсайт на шоуто www.glasat.btv.bg и на формалната фейсбук страница.

„ Останахме мощно впечатлени от вокалните качества на претендентите до момента. Ще бъде извънредно мъчно да подберем най-хубавите, защото 90% от хората са ужасно надарени и забавни ”, показа Ангелина Белчева, Мениджър „ Локални продукции ” в bTV и продуцент на четвъртия и петия сезон на шоуто. И тази година екипът на предаването ще търси на място както солови реализатори, по този начин и дуети и трио обединения, като задачата е да се намерят не просто претенденти за популярност и изключителни гласове, а присъщи типажи с капацитет и мотивация да завладеят сцената и стигнат до върха.

Четвърти сезон на „ Гласът на България “ се наложи като най-успешният музикален формат у нас, привличайки близо 42% от феновете на възраст сред 18 и 49 година пред дребния екран всяка неделя. Едни от най-популярните и сполучливи български музиканти – Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев избираха изявени вокални гения, като доста от тях започнаха своята професионална кариера, с помощта на присъединяване си в шоуто.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР